Πολλά και ενδιαφέροντα τα αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ανοίξουν άμεσα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας.

Οι δράσεις αφορούν μικρές και πολύ μικρές υφιστάμενες επιχειρήσεις, νέες επιχειρήσεις, νέους πτυχιούχους και ανέργους.

Οι επιδοτήσεις ξεκινούν από 15.000 έως 200.000 ευρώ και ανάλογα με το πρόγραμμα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από δαπάνες για την απόκτηση παγίων και κτιριακών εγκαταστάσεων, μέχρι αντίστοιχες για διαφημιστική προβολή ή και λειτουργικές όπως η μισθοδοσία.

Ο επανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας που ήδη υπάρχει ή μια νέα κατασκευή website και e-shop, όπως και οι ενέργειες περαιτέρω προώθησης και διαφημιστικής υποστήριξης των sites, είναι δαπάνες που καλύπτονται ως και 100% της αξίας τους. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την σύνταξη και υποβολή του φακέλου επιδότησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.