Συνεχίζουμε τα αφιερώματα με τις ιστορίες επιτυχίας των πελατών μας που τόσο σας αρέσουν, με ένα “καθαρόαιμο” Ελληνικό brand από την Περιφέρεια που από την αρχή της λειτουργίας του σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία και η “απόλαυση” που υπόσχεται γίνεται συνήθεια όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Πρόκειται για έναν “κύριο” που του αρέσει η καλή ζωή και επιδιώκει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της. Είναι ο Mr. Espresso, o ειδικός της απόλαυσης, ο ειδικός του καφέ!

Η ιστορία του Mr. Espresso ξεκινά πριν από 5 περίπου χρόνια όταν ο ιδρύτης του, Δημήτρης Ελμάς, ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο την αγάπη του και τη γνώση του για τον καφέ. Έτσι, το φυσικό κατάστημα Mr. Espresso ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Δράμας διαθέτοντας είδη και αξεσουάρ καφέ, για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

Με μότο το “Χωρίς αγάπη είναι απλά καφές”, ο Δημήτρης βρίσκεται σε μια διαρκής αναζήτηση ανακάλυψης νέων ποιοτικών χαρμανιών καφέ, γι αυτό και ταξιδεύει πολύ συχνά σε διάφορες χώρες του κόσμου. Άλλωστε, η εμπειρία του είναι τέτοια ώστε να μπορεί εύκολα να διακρίνει τις εκλεκτές ποικιλίες, από τις λιγότερο καλές ή μέτριες. Η προσήλωση του και το πάθος του για τον καφέ, πολύ γρήγορα “πέρασαν” και στο καταναλωτικό κοινό, οπότε η εταιρεία πολύ γρήγορα “έχτισε” το δικό της πελατολόγιο.

Επόμενος σταθμός η online παρουσία του Мr. Espresso. То www.mrespresso.gr δημιουργήθηκε προς τα τέλη του 2015. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε είδη καφέ, διάφορα ροφήματα, συνοδευτικά και αξεσουάρ, καθώς και μηχανές καφέ για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίχθηκε παράλληλα και με ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing. Πολύ γρήγορα ο Mr. Espresso απέκτησε χιλιάδες φίλους για να μοιράζεται μαζί τους όλα τα μυστικά του καφέ, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και μια τακτική επικοινωνία με τους πελάτες του μέσω еmail marketing. Και εκεί ο Mr. Espresso, κατά κόσμον Δημήτρης, πρωτοτυπεί, αφού απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στο κοινό με ένα εξαιρετικά απλό στυλ που όμως κερδίζει το ενδιαφέρον, ενώ τα μηνύματα του είναι ευρηματικά και ανθρώπινα, χωρίς τυποποιημένα μοτίβο, χωρίς “ξύλινη” γλώσσα και χωρίς επικοινωνιακές υπερβολές.

Έτσι, αξιοποιώντας τα βασικά εργαλεία του digital marketing, το www.mrespresso.gr έκανε γρήγορα αισθητή την παρουσία του στον ιστό και από την αρχή της λειτουργίας του διατηρεί συνεχώς ανοδική τροχιά. 

Όπως συνηθίζεται, μετά τις πρώτες επιτυχίες πάντοτε ακολουθούν κι άλλες, οπότε πλέον ο Mr. Espresso διαθέτει αξιόλογα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία του ως εγγύηση και ως συνώνυμο της ποιότητας, ενώ είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν κι άλλα…

Κλείνοντας, προτείνουμε αν βρεθείτε στη Δράμα, να περάσετε για ένα καφεδάκι γνωριμίας με τον Mr. Espresso, αν όμως σας πέφτει μακρυά, “γνωριστείτε” online στο www.mrespresso.gr

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.