Η Ροδούλα Α.Ε. είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Το σλόγκαν της εταιρείας «Γεύσου το ταλέντο της» ήταν αρκετό για να μας δώσει την έμπνευση όταν αναλάβαμε την κατασκευή της νέας της ιστοσελίδας.

Ήταν για εμάς ένα project-πρόκληση που έπρεπε να «ξεχειλίζει» ποιότητα & γεύση.

Έτσι, βάλαμε όλο το ταλέντο μας και το αποτέλεσμα είναι Live στο www.rodoula.gr

H VNGroup Digital marketing εκτός από την κατασκευή της ιστοσελίδας, ανέλαβε για τη Ροδούλα ΑΕ. όλο το σχεδιασμό στρατηγικής για το digital marketing της εταιρείας [Προώθηση ιστοσελίδας SEO, Social media marketing, Παραγωγή περιεχομένου, Ψηφιακό γραφείο τύπου, Google Adwords, Facebook Ads, Email marketing κλπ.] και επιπλέον την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων & το σχεδιασμό των προϊοντικών καταλόγων.

Για την εταιρεία μας η περίπτωση της Ροδούλας Α.Ε. είναι ένα σημαντικό case study, που σε χρονικό διάστημα αρκετά μικρότερο από ένα έτος, έφερε την εταιρεία στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google και σε πολλές περιπτώσεις στην 1η θέση για το 95% των φράσεων που την αφορούν, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα -από το μηδέν- δημιουργήθηκε μια αξιόλογη κοινότητα στα Social media που συμπληρώνει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας στο διαδίκτυο. Την ίδια στιγμή, τόσο οι φωτογραφίες των προϊόντων, όσο και οι προϊοντικοί κατάλογοι με αντικειμενική φινέτσα και ποιότητα, πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας και για τον πελάτη  μας!

Σας άρεσε το project της Ροδούλα ΑΕ; Επικοινωνήστε μαζί μας να μιλήσουμε για το δικό σας project!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;