Μια fan page στο Facebook είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να συνδεθείτε με εν δυνάμει πελάτες και να διαδώσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Σε αντίθεση με τα group, μια fan page σας καθιστά ικανούς να στέλνετε updates στους fans σας χωρίς το όριο των 5,000 “φίλων” που έχει επιβάλει το Facebook, με το οποίο θα έπρεπε να συμμορφωθείτε εάν φτιάχνατε group.

Συνδέστε την επιχείρηση σας με μια fan page στο Facebook και μοιραστείτε σχετικές πληροφορίες με το κοινό σας.

Βήμα 1

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Facebook και κάντε είσοδο με το προφίλ που θέλετε να διαχειρίζεται τη σελίδα σας. Πηγαίνετε στην σελίδα “Δημιουργήστε μία Σελίδα”. Επιλέξτε τον τύπο fan page που επιθυμείτε διαλέγοντας ανάμεσα σε “Τοπική Επιχείρηση ή Τοποθεσία,” “Εταιρεία, Επιχείρηση ή Οργανισμός,” “Εμπορική Επωνυμία ή Προϊόν,” “Καλλιτέχνης, Συγκρότημα ή Δημόσιο Πρόσωπο,” “Ψυχαγωγία” ή “Σκοπός ή Κοινότητα.”

Βήμα 2

Προσθέστε μια φωτογραφία στην fan page σας εάν το επιθυμείτε. Προσκαλέστε τους φίλους της επιχείρησής σας ή εισάγετε τις επιχειρηματικές σας επαφές από τον επαγγελματικό σας λογαριασμό email.

Βήμα 3

Εισάγετε τον χώρο εργασίας σας ή την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας στο πεδίο “Ιστοσελίδα”. Εισάγεται μία περιγραφή της fan page σας στο πεδίο “Σχετικά”.

Βήμα 4

Διαλέξτε μία κατηγορία για την fan page σας από το μενού, και έπειτα ονομάστε την σελίδα σας. Διαβάστε τους “Όρους Χρήσης” για τις fan pages του Facebook και κάντε κλικ στο κουτί που υποδηλώνει ότι συμφωνείτε. Κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε.”

Βήμα 5

Κάντε έναν έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι η κατηγορία που επιλέξατε φαίνεται όπως θέλετε. Κάντε ότι αλλαγές θέλετε κάνοντας κλικ στο “Επεξεργασία Σελίδας.”

Βήμα 6

Κάντε κλικ στο “Προσθήκη Κουτιού Like” για να τοποθετήσετε τον σύνδεσμο της fan page σας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης σας. Καθορίστε το μέγεθος και τα χρώματα και, έπειτα, προσθέστε ένα stream το οποίο ενημερώνει τους ανθρώπους πόσους fans έχετε ήδη. Κάντε κλικ στο “Αποκτήστε Κωδικό,” και έπειτα αντιγράψτε τον κωδικό που σας παρέχει το Facebook στο clipboard σας κάνοντας κλικ στο “Ctrl” και το “C.” Αφού αντιγράψετε τον κωδικό στο clipboard σας, επικολλήστε τον στον κωδικό HTML της ιστοσελίδας σας.

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.