Η κατάσταση της ιστοσελίδας σας από τεχνικής άποψης είναι ουσιαστικής σημασίας τόσο για τη Google, όσο και για τους επισκέπτες της. Αν η Google δεν καταφέρει να ανιχνεύσει σωστά την ιστοσελίδα σας λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, δεν θα σας δώσει ποτέ μια θέση στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Το ίδιο ισχύει και για το 90% των χρηστών που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας και άμεσα θα αποχωρήσουν αν αυτή δε φορτώσει στα 5 δευτερόλεπτα! 

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει μια πλήρη τεχνική μελέτη της ιστοσελίδας σας η οποία θα ελεγχθεί αναλυτικά. Θα ελέγξουμε σχολαστικά τη δομή, τις περιγραφές, τους τίτλους, το περιεχόμενο, τα backlinks, τα πιθανά κακόβουλα links που θα πρέπει να απομακρυνθούν και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τεχνική δυσλειτουργία της σελίδας. Στο τέλος, θα λάβετε μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα ευρήματα των ελέγχων και έναν αναλυτικό οδηγό για τη βήμα-βήμα επίλυση των προβλημάτων.

Η ιστοσελίδα σας μετά τις ενέργειες θα βρίσκεται σε άριστη τεχνική κατάσταση και θα εξασφαλίζει στους χρήστες μια σαφώς καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.