Οι φράσεις με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου στις αναζητήσεις τους, είναι από τους σημαντικότερους λόγους που μια ιστοσελίδα εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών και ο τρόπος να εντοπίσουν εύκολα οι χρήστες την ιστοσελίδα σας.

Έτσι, το πρώτο και σημαντικό βήμα σε κάθε καμπάνια SEO, είναι μια ενδελεχής έρευνα για τις φράσεις με τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία και θα σας βελτιώσουν τα αποτελέσματα.

Αυτό είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο καταγράφει με πραγματική συχνότητα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πραγματικές αναζητήσεις χρηστών γύρω από το αντικείμενο και τη δραστηριότητα μας. Έτσι, λαμβάνουμε μια λίστα με όλα τα σχετικά ερωτήματα ώστε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας και να της δώσουμε δύναμη όχι σε αυτά που νομίζουμε εμείς, αλλά σε αυτά που πραγματικά αναζητούν οι χρήστες.

Οι φράσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, Κόκκινες: είναι οι υψηλού ανταγωνισμού φράσεις με μεγάλο δρόμο και πολύ δουλειά για να βγούμε πρώτη σελίδα. Kίτρινες: οι μεσαίου ανταγωνισμού που με λίγη δουλειά θα βγούμε, Пράσινες: χαμηλού ανταγωνισμού φράσεις που μπορούμε να βγούμε άμεσα.

Αν τα ευρήματα αξιοποιηθούν όπως πρέπει και το site μας εμπλουτιστεί με αυτά, tags, meta tags, meta keywords, meta descrcriptions κλπ. έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. 

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη έρευνα για τη θέση σας ως προς τον ανταγωνισμό, μια αναλυτική κατάσταση που μπορεί να έχει από 200 ως και 500 φράσεις με τις σημαντικότερες λέξεις-κλειδιά ως προς τις αναζητήσεις των χρηστών, καθώς και το top10 των λέξεων-κλειδιών της κατηγορίας σας, που αξίζει να ασχοληθείτε περαιτέρω.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;